Mellanväggar

  • Mellanväggar kan levereras med lärk-, komposit- bambu - eller hårdtträplankor som standard
  • Mellanväggar levereras som standard med vertikala eller horisontella galler upptill
  • Mellanväggar kan levereras helt stängda
  • Alla mellanväggar kan göras med kontaktgaller
  • Kontaktgaller  levereras både i en rak version och med svanhals

 

Kontakta oss för råd

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Sedan 1982

Hög kvalitet skiljeväggar

Alla våra mellanväggar levereras i våra beprövade designvarianter. Standardhöjden är 2,25 meter, men vi kan naturligtvis tillverka dem i precis den höjd du önskar. Alla ytor, material och designvarianter kan kombineras efter behov.

Mellanväggarna levereras alltid som standard varmegalvaniserade. Vid önskemål kan de levereras med en så kallad duplexlackering i valfri RAL-färg. Vid duplexlackering genomgår produkterna först en varmegalvaniseringsprocess enligt EN ISO 1461. Därefter appliceras en speciell primer och slutligen en toppfärg i den valda färgen.

Den fullsvetsade ramen garanterar maximal säkerhet. Precis som på våra fronte är gallerna svetsade till ramen med högst 50 mm avstånd mellan dem.

Längst ner mot golvet kan mellanväggarna utrustas med en horisontell planka som enkelt kan bytas ut. Vi kan leverera plankan i olika träslag och i komposit. Ofta är komposit ett bra val, eftersom det, till skillnad från trä, är 100% fukttåligt.

opbindingsstolpe og buet foderskjul IMG_0831

Kontakta oss idag för att diskutera dina ritningar och önskemål. Då all inredning tillverkas måttanpassat för att passa i just Ert stall, medför det ingen extra kostnad om Ni har önskemål om specialmått. Skiljeväggen kanske ska vara något högre eller lägre än normalt - inget problem - vi bygger inredningen efter Era önskemål.

 

 

Jaba stallinredning

Nöjda kunder
– vår bästa marknadsföring!