Spegellösningar anpassade för din ridhusmiljö!

På Jaba är vi experter på att tillverka och installera ridhusspeglar som är skräddarsydda för dina behov. Vårt spegelsortiment inkluderar både hovslagsspeglar och ridhusspeglar som täcker hela kortsidan av ditt ridhus.

Jaba stallinredning

Nöjda kunder
– vår bästa marknadsföring!

Varför välja Jaba? Våra ridhusspeglar är noggrant konstruerade för att ge dig den bästa möjliga spegelbilden, även på 60 meters avstånd. Vi kompromissar inte med kvaliteten och undviker sugande material som trä, som kan påverka spegelns kvalitet i fuktigt väder. Med Jaba får du hållbara och pålitliga ridhusspeglar som tål vattensprut och temperaturändringar.

Vi tar det ett steg längre för att säkerställa din säkerhet och din hästs välmående. Våra spegeltavlor är helt limmade, inte bara fastsatta med silikon. Detta säkerställer att eventuella skador på spegeln begränsas, eftersom det mesta av det krossade glaset förblir fastsatt på sandwichpanelen och utgör ingen fara för hästen eller ryttaren.

Våra ridhusspeglar levereras i sektioner med dimensioner på H: 2 meter x B: 3 meter, och de är utformade för att erbjuda en sammanhängande spegelupplevelse utan irriterande ramar mellan sektionerna. Förstärkta med varmgalvaniserade U-profiler i toppen och botten, garanterar vi att dina ridhusspeglar har den nödvändiga styrkan och stabiliteten.

Men det är inte allt! Våra ridhusspeglar är isolerade med en 50 mm PUR/PIR-blandning, vilket motsvarar cirka 100 mm mineralull. Detta minskar kondens på spegeln och säkerställer att du alltid har en klar och skarp spegelbild.

Det är dock inte möjligt att helt undvika imma eftersom hög luftfuktighet i kombination med låga temperaturer leder till kondens på alla ytor. Många ridhus är inte isolerade och om ventilationen samtidigt är begränsad, kommer det att bildas imma när temperaturen är låg.

Det är precis samma sak som när man tar en dusch. I badrummet kommer spegeln att immas upp när luftfuktigheten är hög. När man sedan öppnar fönster och ventilerar rummet sjunker luftfuktigheten och imman försvinner från spegeln. Tänk på att god ventilation i din ridanläggning är avgörande för att undvika kondens på spegeln, och vi är redo att ge dig råd om bästa praxis.

Med över 150 framgångsrika projekt i hela Skandinavien kan du lita på Jaba för att leverera toppkvalitet på ridhusspeglar. Kontakta oss idag för mer information och en skräddarsydd lösning för ditt ridhus!"

Kontakta oss för råd

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Sedan 1982

Hög kvalitet ridhusspeglar

De speglar du ser här representerar endast en bråkdel av de ridhusspeglar vi har levererat genom åren.

Med vår expertis och erfarenhet kan vi realisera nästan vilken vision som helst.

När det kommer till att installera ridhusspeglar i Sverige är det av yttersta vikt att följa de gällande standarderna och rekommendationerna för säkerhet och kvalitet. Dessutom bör man se till att speglarna är korrekt monterade för att undvika faror som kan uppstå vid felaktig installation.

Här på JABA fokuserar vi på att erbjuda ridhusspeglar som uppfyller alla nödvändiga säkerhetskrav, så att du kan träna i en säker och produktiv miljö.

40 år i häststallbranschen talar sitt eget språk = Erfarenhet

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt sortiment eller önskar offert.

Jaba
Häst
Jaba
Häststall