Stalldörrar och stallportar

På JABA hittar du högkvalitativa stalldörrar anpassade för nordiska förhållanden.

Våra dörrar kombinerar funktionalitet med stil, och garanterar en säker och bekväm miljö för dina hästar. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta lösningen för ditt stall. När vi planerar din anläggning tar vi hänsyn till byggnadens arkitektoniska krav och självklart dina egna personliga önskemål och idéer.

Ska dina stalldörrar vara mer än bara funktionella?

Vi är Jaba, din partner för exklusiva och skräddarsydda stalldörrar och fönster. Oavsett om du planerar att uppgradera din befintliga stall eller bygga en helt ny, har vi de perfekta lösningarna för dig.

Vi har många års erfarenhet av att leverera förstklassiga produkter till kunder i hela Skandinavien, och vi är stolta över vår höga kvalitet och expertis inom stallinredning.

Design, säkerhet och hållbarhet - Vi har allt!

När det kommer till val av stalldörrar och fönster förstår vi vikten av både funktionalitet och estetik. Våra dörrar är inte bara vackert designade och passar perfekt till din byggnads arkitektur, de är också skapade med hästens säkerhet i åtanke. Vi erbjuder lösningar med 6 mm härdat glas och skyddsgaller för att förhindra skador.

Hållbarhet är avgörande i det hårda nordiska klimatet, och våra stalldörrar är byggda för att hålla i många år framöver. Med specialdesignade stålprofiler och varmgalvanisering efter svetsning är våra produkter rustade för att motstå elementen. Vi erbjuder ett brett utbud av olika material för fyllning, såsom lärk, bambu, komposit och tropiskt hårdträ.

Stallytterdörrar av stål

Ersätts de traditionella materialen med varmgalvaniserat stål och benhårt trävirke får stallets inredning längre livslängd och tål bättre de påfrestningar hästen utsätter den för.

doer02
Stalddør med grå Komposit
doer181-96620
2 fløjet skydeport  med Plank-glas-plank
Benny 5
2-delt dør med 6 felter
doer 06

Ingen extra kostnad för specialmått på stalldörrar i stål !

Skapa din drömstall med Jaba

Kontakta våra experter idag och låt oss hjälpa dig att välja de material och design som passar perfekt för ditt projekt och budget. Låt oss tillsammans skapa stallet du alltid har drömt om, där funktionalitet och estetik går hand i hand. Gör din stallupplevelse unik med Jaba!

Kontakta oss för råd

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Stallytterdörrar av trä

UTEBOX

Uteboxdörr

Om ytterdörren ska leda direkt in till hästens box ställs stora krav på säkerhet. Påvår delade Uteboxdörr är det undre dörrbladets ovansida försedd med bitskydd och samtliga beslag är genomtänkta för hästens säkerhet.

Basmodellen har en stående dekorspårning. Vill du ha ett annat utseende kan du anpassa dörren efter din stallbyggnad och vill du ha ljusinsläpp i boxen väljer du glas - med eller utan galler - i dörren. Du kan genom olika val påverka dörrensmått, utseende och karaktär. Vill du kanske ha en valvad ovankant, eller en sparkplåt nertill? Oavsett vilken stil eller vilka mått du väljer, får du en rejäl dörr byggd för svenskt klimat.

• Ram i fingerskarvad furu, Isolering av 60 mm svensk freonfri cellplast.
• Tjockleken på dörrbladet är 74 mm

Mer information hittar du här och priser hittar du i vår prislistor.

Utebox, 11x21, glas 700x500, brunsvart lasyr

Uteboxdörr Elit

Vår delade Uteboxdörr Elit är utrustad med bitskydd på både karm och dörrblad samt med beslag som är genomtänkta för hästens säkerhet.

Uteboxdörr Elit är konstruerad så att du ska kunna känna dig trygg med att hästen varken kan skada sig själv eller dörren. Den är utrustad med flerbitskydd än vår Uteboxdörr och invändigt har den tre gånger så tjock plywood som våra övriga dörrar. Basmodellen har en stående dekorspårning. Du kan genom olika valpåverka dörrens mått, utseende och karaktär. Vill du kanske ha en valvad ovankant, eller en sparkplåt nertill? Oavsett vilken stil eller vilka mått du väljer, får du en rejäl dörr byggd för svenskt klimat.

• Ram i fingerskarvad furu, isolering av 45 mm svensk freonfri cellplast.
• Tjockleken på dörrbladet är 74 mm

Mer information hittar du här och priser hittar du i vår prislistor

YD HÄST 16x23, furu_0190

YD Häst

En rejäl ytterdörr till häststallet som ger dig möjlighet att få in både ljus och luft i stallgången. YD Häst har alltid delad gångdörr.

I basutförandet har dörren en neutral och tidlös stil med stående dekorspårning. Du kan genom olika val påverka dörrens mått, utseende
och karaktär. Vill du hellre ha en snedställd eller liggande spårning? Glas i dörren eller en valvad ovankant?

Ska dörren sitta direkt till hästboxen - välj Jaba  Utebox/Utebox Elit.

• Ram i fingerskarvad furu, isolering av 60 mm svensk freonfri cellplast.
• Tjockleken på dörrbladet är 74 mm

Mer information hittar du här och priser hittar du i vår prislistor

YD 10x21 obeh._8863

YD74 Ytterdörr

Grundmodellen av vår ytterdörr har en neutral och tidlös stil med stående dekorspårning utvändigt. Kanske är det precis den dörr du är ute efter. Annars kan du genom olika val påverka dörrens mått, utseende och karaktär. Vill du hellre ha en snedställd eller liggande spårning? Andra vanliga tillval ärglas i dörren för ljusinsläpp, sparkplåt, ventilgaller, valvad ovankant eller en halvdörr. Allt är möjligt på en dörr från Jaba! YD74 har oändligt många användningsområden. Behöver du en dörr till ditt garage, förråd eller stall? Oavsett vilken stil eller vilka mått du väljer, får du en rejäl dörr byggd för svenskt klimat. Modellen finns också med inbyggd aluminiumplåt.

• Ram i fingerskarvad furu, isolering av 60 mm svensk freonfri cellplast.
• Tjockleken på dörrbladet är 74 mm

Mer information hitta du här och priser hittar du i vår prislistor

YD häst bokse
kirsten-lachance-d3p7NVgzGP4-unsplash

Kontakta oss för råd

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jaba stallinredning

Nöjda kunder
– vår bästa marknadsföring!

Kontakta oss för råd

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

40 år i häststallbranschen talar sitt eget språk = Erfarenhet

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt sortiment eller önskar offert.

Billede Jaba 1
helena-lopes-lIeqGEdvex0-unsplash
Billede Jaba3
pexels-sergey-makashin-5368692