40 år i häststallbranschen talar sitt eget språk = Erfarenhet

Jaba är ett sedan 40 år tillbaka ett välkänt varumärke med kvalitetsprodukter för den nordiska häststallmarknaden.

Jaba och Rationel har lång erfarenhet av produkter till häststallar. Tillsammans har vi den kunskap som behövs för att veta hur produkterna fungerar i häststallar.

Vår erfarenhet bjuder vi mer än gärna på när Ni handlar av oss.

Välkommen som kund hos Jaba / Rationel Staldinventar A/S

Boxfronter

Se vårt stora utbud av boxfronter. De är alla designade med de fina detaljer som återspeglar vår lång- variga erfarenhet.

Mellanväggar

Vi leverer mellan- väggar som matchar våra boxfronter perfekt. Välj bland våra många modeller

Stalldörrar

Jaba erbjuder ett brett utbud av stall- dörrar i stål och trä. Allt tillverkas skräddarsytt för det specifika projektet

Fönster

Vårt leverans- program omfattar allt från fasta fönster till fönster med bågar, spröjsar, vippfunktion och brutna köldbryggor.

Tillval

Här hittar du vårt stora urval av tillbehör till din stall. Vi erbjuder allt för boxen, stallgången och tvättplatsen.

Hästboxar där hästar trivs

Vi erbjuder en unik och exklusiv lösning för dina älskade hästar. Våra hästboxar är inte bara en plats för dina hästar att bo, det är en plats där de trivs och mår bra.

Genomtänkta lösningar gör skillnaden mellan en vanlig hästbox och en riktigt bra hästbox:

  • Du kan välja mellan ett stort antal modeller med skjutdörrar, slagdörrar eller svängsystem
  • Välj mellan plankor i lärkträ, kompositmaterial, tropiskt hårdträ eller miljövänliga bambusplankor
  • När det gäller ytor har du valet mellan varmgalvaniserad, pulverlackerad, och rostfritt stål
  • Allt levereras skräddarsytt utan extra kostnad

Obegränsade möjligheter

Vårt sortiment av hästboxar är bara början. Om du har sett något speciellt du gillar eller har en unik vision, är vi här för att göra det till verklighet. Vi erbjuder också specialdesignade frontpaneler med ventilation för att säkerställa dina hästars absoluta komfort.

Varför vänta? Kontakta oss idag och låt oss tillsammans skapa det ultimata häststallet för dina hästar. Med vår expertis och högkvalitativa produkter kan du vara säker på att dina hästar kommer trivas i stil och komfort.

Kontakta oss för råd

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jaba stallinredning

Nöjda kunder
– vår bästa marknadsföring!

Front ideal

Här får du mycket för pengarna. Vi har lagt omsorg på varje detalj, inklusive de specialtillverkade hjulen till skjutdörren som gör att den rör sig nästan helt ljudlöst. Öppningsbart galler i skjutdörren ingår som standard.

Front Classic

Vår mest prisvärda modell, men med samma genomtänkta detaljer som våra övriga modeller. Öppningsbart galler i skjutdörren ingår som standard.

Front Sliding Lux

Exklusivt design med en båge upptill och 2 horisontella plankor. Skjutdörren är utrustad med specialtillverkade hjul som säkerställer att den kan förflyttas nästan ljudlöst. Öppningsbart galler i skjutdörren ingår som standard.

Front Lowrider

Exklusivt design med en genomgående båge och horisontella plankor upptill och nedtill. Bågen kan beställas i olika versioner till samma pris. Dörrhöjden anpassas efter hästens storlek. Öppningsbart galler i den fasta delen ingår som standard.

Front Highrider

Designfront med mjuk välvning på slagdörren. Horisontella plankor upptill och nedtill. Öppningsbart galler i den fasta delen ingår som standard. Boxen används ofta i kombination med vår modell Lowrider.

Front Lösdrift

Exklusivt design med en genomgående båge och horisontella plankor upptill och nedtill. Bågen kan beställas i olika versioner till samma pris. Dörrhöjden anpassas efter hästens storlek. Öppningsbart galler i den fasta delen ingår som standard.

Mellanväggar

Mellanvägg med vertikala galler

Helsvetsad mellanvägg med vertikala galler. Plankornas höjd anpassas för att passa perfekt till den valda framsidan

Mellanvägg med horisontella galler

Mellanvägg med horisontella galler. Passar perfekt till vår boxfront modell Classic.

Helt stängd mellanvägg

Helt stängd mellanvägg. Välj bland många olika typer av fyllningar.

Kontakta oss för råd

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

40 år i häststallbranschen talar sitt eget språk = Erfarenhet

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om vårt sortiment eller önskar offert.

Billede Jaba 1
helena-lopes-lIeqGEdvex0-unsplash
Billede Jaba3
pexels-sergey-makashin-5368692

Stalldörrar / stallportar

Døre med felter

Stalldörrar och stallportar från Jaba tillverkas i slanka varmgalvaniserade stålprofiler. Dörrarna produceras på vår egen fabrik i Hedensted, Danmark. Vi specialtillverkar allt för varje enskilt projekt, så du får produkterna i exakt de mått du önskar. Stalldörrarna erbjuds både med och utan brutna köldbryggor. erbjuder vi svensktillverkade stalldörrar och stallportar i trä.

Fönster

Stallfönster modell Basic

Basic är namnet på vårt standardfönster. Det är vårt mest prisvärda fönster utan att något har sparats. Fönstret är konstruerat med specialdesignade stålprofiler och är utrustat med glaslist i aluminium. Fönstret erbjuds i många varianter och former. Du kan välja mellan härdat glas och termoglas till samma pris.

Stallfönster modell Nordic

Nordic är namnet på vårt fönster med brutna köldbryggor. Fönstret levereras som standard med ett termoglas med en U-värde på 1,1 W/m²K. Karmar och ramar är uppbyggda som en sandwichkonstruktion med ett tjockt lager gummi för att bryta köldbryggan. Fönstret erbjuds i många varianter och former.

Tillval

Foder och vattan

Jaba erbjuder ett brett utbud av produkter för foder och vatten. Vi har ett bredare utbud av produkter i lager, så om du inte hittade exakt det du letade efter, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och kan vara säkra på att vi har fler alternativ som passar dina behov.

Tillbehör stall

Hos Jaba strävar vi efter att erbjuda dig det allra bästa när det gäller specialtillverkade stalletillbehör.Alla våra produkter tillverkas på vår egen fabrik, och varje detalj är noggrant utformad med din komfort och dina djurs välmående i åtanke.